Omgeving

De vrijstaande woning de Zuidwester ligt op een ruim perceel aan de voet van de duinen, op slechts 200 m van het Zeeuwse strand. Het is een ideale uitvalsbasis om te genieten van de rust aan zee: Bezoek de brede stranden en de natuur van het Zwingebied. 

Tijdens een wandeling langs de kust kan er gezocht worden naar schelpen en het ‘zwarte goud’: Fossiele haaientanden van 5 tot 65 miljoen jaar oud. 

Actiezoekers kunnen paardrijden over het strand of de zeewind trotseren en in de omgeving van Cadzand kitesurfen, zeezeilen en vliegeren. 

Vergeet vooral niet het achterland te bezoeken: Zeeuws-Vlaanderen is ideaal voor kortere of langere fietstochten door de duinen en het oude afwisselende polderlandschap met zijn kreken en karakteristieke zeedijken met knotwilgen.

Mooie fietsroutes leiden naar historische plaatsen als Aardenburg, Sint-Anna-ter-Muiden en Sluis. U kunt tevens een bezoek brengen aan de vissersplaats Breskens, van waaruit u met fiets– en voetveer de oversteek kunt maken naar Vlissingen op het eiland Walcheren. 

Belgisch Vlaanderen is niet ver weg. De rust in en rond de vakantiewoning kan afgewisseld worden met het culturele aanbod van de steden Brugge, Damme en Gent. Op 45 minuten fietsafstand ligt het mondaine Knokke. Deze steden zijn een bezoek meer dan waard. 

Wat zeggen onze huurders?